Kringloopmarkt de Zandloper

Wanneer:
6 juli 2020 @ 17:00 – 21:00
2020-07-06T17:00:00+02:00
2020-07-06T21:00:00+02:00
Waar:
Strandslag de Zandloper
Julianadorp
Kosten:
Een plek van 5 m. kost slecht €.10,- en je auto kan er bij!
Contact:
Flip Kos Markten
06-51221950

“KRINGLOOPMARKT DE ZANDLOPER!”

In 2020 introduceren wij een nieuwe markt. Vanaf maandag 1 juni tot en met 31 augustus starten we onder de duinen bij Strandslag ‘de Zandloper’ aan het Noorder Sandt met een Kringloopmarkt!

De term “Kringloop” lijkt de populariteit van de Kofferbakmarkt een beetje in te halen. Immers goed voor het milieu, lage kosten en de kwaliteit is in de meeste gevallen perfect. TV programma’s, Magazine’s, Weekend-edities van dagbladen en lege pandjes die om de haverklap in een Kringloopwinkel veranderen. Flip Kos Markten speelt in op deze tijd! De kofferbakmarkt aan het Noorder Sandt noemen we de “KRINGLOOPMARKT”!

We gaan proberen of we, net als in de winkels, de artikelen een beetje op ‘soort bij soort’ kunnen zetten. We nodigen daarom vooral specialisten met bepaalde artikelen uit. Neem

niet je volledige voorraad tweede hands mee van huis, maar probeer te specialiseren. Je krijgt dan een plek op een deel van het terrein voor b.v. alleen sieraden, heb je veel LP’s dan maken we daar een hoek voor, zit je dik in de brocante dan krijg je een plek in de brocante hoek. Neem je tweede hands kleding en wat rekken mee en zoek een plek in de vintage hoek. Het zou zo maar een markt voor gespecialiseerde handelaren kunnen worden. Misschien lukt het wel om gezellige loopstraatjes te maken met bordjes: “Vintage” / “Antiek” / “Brocante” /  “Platen, CD’s, DVD’s” / etc. Zie je het al voor je!

Het Noorder Sandt kan écht uitgroeien tot een leuke drukke plek. Veel vakantieparken rondom, een strandopgang met eigen parkeerterrein waar altijd vakantiegangers richting strand gaan en dus ook weer terugkomen. Liefhebbers van het strand hoeven niets te missen. De markt is van 17:00 u. tot 21:00 u. Een plek van 5 m. kost slecht €.10,- en je auto kan er bij!

Indien u ook een plek wenst te huren geeft u dit aan door u hieronder aan te melden. De betaling van de kraam gebeurt bij aanvang van de markt.

Prijzen:

Kosten voor deelname aan Kringloopmarkt de Zandloper: €.10,- . De verkoopplek heeft een lengte van 5 meter.

Betalen:

Betalen voor de kringloopmarkt doet u contant tijdens de markt. De marktmeester zal het geld bij u komen innen gedurende de markt. Voor deze markt kunt u niet vooraf digitaal betalen.

Bron en foto’s: Flip Kos Markten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *