Julianapop 2019

Wanneer:
15 juni 2019 @ 14:00 – 22:00
2019-06-15T14:00:00+02:00
2019-06-15T22:00:00+02:00
Waar:
Julianapop
Akkerbouwstraat Julianadorp
Kosten:
In de voorverkoop € 23,- (online + € 0,85 servicekosten per ticket) Aan de kassa € 25,- (zolang de voorraad strekt) Jeugd t/m 12 jaar € 5,-
Contact:

Julianapop is al 25 jaar hét jaarlijkse muziekfestival voor jong en oud. Sinds 2018 op de zaterdag voor Vaderdag!

Een gezellige, muzikale dag voor jong en oud. Een diverse line-up zoals je van Julianapop gewend bent.

COMPLETE LINE-UP

QUINTINO
De Jeugd Van Tegenwoordig
Rob De Nijs
Mamihlapinatapai
Johnny And The Gangsters Of Love
Vaart de band
JPOP NONSTOP (Feest Dj Jordy Aka Defeestdj & MC matsoe)

Kom je met het OV naar julianadorp? Neem dan de trein naar station Den Helder of Den Helder Zuid. Vanaf daar neem je bus 30 (richting Julianadorp) en stap je uit bij halte Doorzwin. Bus 32 (richting Julianadorp) kan ook, dan stap je uit bij halte Van Foreestweg. Loop richting de Akkerbouwstraat, de bezoekersingang ligt direct naast het Junior College.

Cocktails, pizza’s, Helderse Jongens en sparen voor een mooi schaduwplekje

De organisatie van Julianapop streeft elk jaar weer naar verbetering, uitbreiding en innovatie: zodat het voor iedereen weer het allerleukste Dorper feestje van het jaar wordt. Alsof er nog niet genoeg lekkers te halen is op het festivalterrein, komt er dit jaar een heus food plein waar ook de Helderse Jongens te vinden zullen zijn! Ook wordt er nagedacht over fijne schaduwplekken. Bij een warm, (meestal…) zonnig festival kan schaduw immers niet ontbreken. Daarom is besloten een toffe startent aan te schaffen om meer schaduw te creëren. Maar zo’n tent is er natuurlijk niet zomaar!

Food plein
Naast de welbekende hamburgers, overheerlijke broodjes beenham en ruime keuze aan snacks wordt het assortiment dit jaar uitgebreid. Nog meer lekkers! Pizza slices en vier soorten zomerse cocktails zullen nu ook te vinden zijn op het festivalterrein. Dat wordt nog een lastige keuze… Natuurlijk keert de dorstlessende Desperados ook gewoon weer terug en zal bij elke bar te verkrijgen zijn!

Helderse Jongens
Na een top samenwerking met de Helderse Jongens vorig jaar (dat overheerlijke Jubileumbiertje, weet je nog..), slaan we dit jaar de handen wederom graag ineen. Never change a winning team! De mannen van de lokale brouwerij staan met hun unieke tapkar op het terrein om iedereen van heerlijke speciaalbiertjes te voorzien. Speciaal voor Julianapop 2019 heeft de brouwerij een super doordrinkbaar, amberkleurig biertje gebrouwen. Veel smaak, slechts 5% alcohol en natuurlijk mooi schuim. Naast dit speciale biertje nemen ze nog drie mooie bieren mee, dus laat je aangenaam verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *